دیدار دکتر طاهر با اعضای هیأت علمی دانشکده دامپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه دیدار دکتر طاهر رئیس دانشگاه به همراه دکتر ابراهیمی؛ مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی با اعضای هیأت علمی دانشکده دامپزشکی روز یکشنبه 6 اردیبهشت ماه 97، در آمفی تئاتر دانشکده دامپزشکی، برگزار شد.

ابتدا مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط قاری طالبی زاده همراه بود.

دکتر امیر ستاری؛ عضو هیأت علمی دانشگاه، ضمن خیر مقدم مراتب قدردانی از تمام استادان، کارکنان و دانشجویان دانشکده دامپزشکی را به جا آورد.

وی افزود: پدیدة انتخاب شدن موهبتی در جوامع بشری است و در دانشگاه نیز این موهبت به ابتکار دکتر طاهر؛ رئیس دانشگاه نصیب اعضای هیأت علمی شده است و ایشان همچنین این مسئولیت را به شکل امانت به ما داده اند تا به انتخاب خود اساتید و کارکنان به اصلاح امور بپردازیم و زمانی که صحبت از اهلیت، صلاحیت و مشروعیت می شود این موارد به سادگی خدشه پذیر نیست.

وی در پایان از تمام زحمات ارزنده اعضای هیأت علمی دانشکده دامپزشکی، به‌ویژه دکتر خیر اندیش؛ رئیس دانشکده تقدیر و تشکر کرد.

دکتر طاهر؛ رئیس دانشگاه ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری چنین جلساتی در خصوص ملاک و معیار ارزیابی بیان داشت: برای ارزیابی ناچارا یک سری معیار های جدید و کارهای جدید تعریف شده که قبلا در دانشگاه کمرنگ بود یعنی صرفا براساس تعداد مقالات و کارهای پژوهشی سنجش صورت نمی گیرد بلکه براساس قراداد هایی که  هر دانشکده با بیرون دارد و با توجه به کارهای پژوهشی و کارهای علمی که دارد ارزیابی انجام می شود.

دکتر طاهر با اشاره به وجود تنگناهایی که در سال جدید بوجود آمده است از وجود درآمدهای اختصاصی دانشگاه خبر داد و گفت از این طریق می توان فعالیت های جاری را انجام دهیم وی همچنین هدف حوزه ریاست و هیأت رئیسه را در جهت انجام اقدامات مهم  برای صنایع بزرگ و معادن دانست.

رئیس دانشگاه در پایان از کمک ها و تلاش های اعضای هیأت علمی در جهت برطرف کردن کمبودها ابراز امیدواری کرد و افزود: مدیر باید به گونه ای باشد که با توجه به کمبودها طوری مدیریت کند که هرچیز در جای خودش باشد و با مدیریتی که دارد کمبودها را برطرف کند.